Geplaatst op

Geld lenen zonder BKR

U kunt geld lenen zonder BKR, om zelfs wanneer u een A-codering bij het BKR heeft een minilening af te kunnen sluiten. Dit zorgt ervoor dat u toch wat geld kunt lenen, bijvoorbeeld om een van de huishoudelijke apparaten op tijd te kunnen vervangen.

Geld lenen zonder BKR controle

U kunt geld lenen zonder de BKR controle, aangezien u hiervoor geen gebruik maakt van de reguliere banken. In plaats daarvan richt u zich tot de verstrekkers van een minilening, die er hiermee voor zorgen dat u toch een (klein) krediet af kunt sluiten. De looptijd bedraagt maar een paar weken en het is in veel gevallen van belang om voor een borgstelling te zorgen. U kunt dit doen via familie of vrienden, maar ook via bedrijven die zich daarin hebben gespecialiseerd. U kunt het risico voor de geldverstrekker daarmee beperken, om tot geld te kunnen lenen zonder BKR.

Waarom de BKR controle?

De BKR controle vindt normaal gesproken plaats, om de banken aan te kunnen geven of u al andere leningen heeft lopen, of dat er wellicht sprake is van een A-codering. Aangezien het bij een minilening gaat om een relatief klein bedrag is het niet nodig om deze controle uit te laten voeren. Het BKR komt namelijk pas in beeld bij leningen vanaf €1.000, met een minimale looptijd van een maand. Blijft u daar binnen? Dan kunt u geld lenen zonder BKR en kunt u dit ook buiten het Bureau Krediet Registratie weer netjes af gaan lossen.

Vast inkomen

Het is daarnaast van belang dat u een vast inkomen heeft, aangezien dit u in staat stelt om het krediet dat u aangaat weer zo snel mogelijk af te betalen. Zorg er bijvoorbeeld voor dat u uw salaris kunt gebruiken om de paar honderd euro af te lossen. Het is van belang dat u dit op tijd doet, aangezien het geld lenen zonder BKR uiteindelijk uit zal monden in een reguliere lening. De looptijd daarvan is veel langer, waardoor het interessant is om het geleende geld eerder af te lossen en vervolgens vrij te zijn van dit krediet.

Binnen enkele minuten

Wilt u geld lenen zonder BKR, begrijpt u de risico’s en heeft u voldoende vast inkomen tot uw beschikking om dit te doen? U kunt de lening binnen enkele minuten afsluiten, zeker wanneer u al eens een minilening heeft afgesloten en u die netjes bij de verstrekker heeft afgelost. Het is voldoende om online uw gegevens door te geven, aangezien het geld vervolgens naar uw rekening zal worden overgemaakt. Wat dat betreft zit het geld lenen zonder BKR niet lastig in elkaar en zorgt u er hiermee voor dat u toch de boodschappen af kunt rekenen of u de mogelijkheid heeft een nieuwe wasmachine te kopen.