Lening afsluiten?

Op deze pagina leggen we uit hoe u tot 750 euro kunt lenen bij de twee goedkoopste aanbieders van kortlopende leningen in Nederland. De aanbieders vragen allebei iets andere voorwaarden en geven iets andere leningen af dus lees ze dan ook beide en maak daarna de keuze bij welke aanbieder u uw kortlopende lening wilt afsluiten!

Kredietverstrekker CashBob
De voorwaarden waaraan u moet voldoen gesteld door kredietverstrekker CashBob zijn:

  • Recente kopie van uw salarisstrook
  • Kopie van uw legitimatie
  • Kopie van uw bankafschrift

CashBob vraagt dus om een recente salarisstrook. Kunt u deze niet bieden omdat u even geen werk heeft dan kunt u kijken naar kredietverstrekker Betaaldag waar u geen loonstrookje hoeft te laten zien. Overigens kunt u dan ook minder lenen als u dat voor de eerste keer doet namelijk tot 400 euro bij betaaldag terwijl dit bij CashBob wel 750 euro is. Heeft u al een keer bij betaaldag geleend dan kunt u daar tot 1000 euro lenen.

Kredietverstrekker Betaaldag
De voorwaarden waaraan u moet voldoen gesteld door kredietverstrekker Betaaldag zijn:

  • Borg/Verzekering

Betaaldag heeft duidelijk lagere eisen want voor veel mensen is het loonstrookje juist het probleem. Echter moet u in plaatst daarvan iemand hebben die borg voor u wilt staan. Kent u niemand die dat wilt of kan doen dan kunt u hier een verzekering voor afsluiten. De eerste keer dat u flitskrediet leent bij Betaaldag kunt u tot 400 euro lenen. Daarna kunt u tot 1000 euro lenen, want als u één keer heeft geleend en terugbetaald dan hebben zij veel vertrouwen dat dit ook vaker goed zal gaan.

Verschillen
Als u te laat bij CashBob dan betaald u incassokosten en bij Betaaldag betaald u dan rente over de dagen dat u te laat bent. Als u bijvoorbeeld 45 dagen te laat betaald is de boete 1,36 euro. Daarnaast is de borg/verzekering en het loonstrookje een groot verschil. Ook de inning na te laat betalen is een verschil. Hopelijk is nu duidelijk welke aanbieder het beste bij u past en kunt u gaan lenen.  Rechts van dit artikel vind u de advertenties van CashBob en Betaaldag!

Cashbob en Voorschotje zijn gestopt met het aanbieden van minileningen. De oorzaak hiervan is de steeds vernieuwende wetgeving omtrent flirtkredieten en leningen.